Bloggen Kvarterskrogen

Välkommen till min nya blogg Kvarterskrogen!

Den är bloggen är tänkt att fungera som en guide bland de olika kvarterskrogar vi har i sverige och vilka utbud de har att stå sig med. Tanken slog mig första gången då jag hungrig och vilsen i Göteborg bara ville ha en bra hamburgare eller bit kött med pommes och en stor stark, men hade inte en susning om vart jag skulle vända mig. Det finns gott väl en uppsjö med bloggar och krönikörer som skriver om bra ställen med rejäl mat, men vart tar då vi vanliga svenssons vägen när vi bara vill sitta ner och fylla magen?

Jag ville därför skapa denna blogg som en liten guide till vart man kan gå, ta det lugnt med en rejäl klassisk burgare, stor stark och i bästa fall även inslag av hockey. När sushin blivit för trist och man inte längre kan hålla koll på om det var thai, indiskt eller libanesiskt man åt kvällen innan - när man bara vill ha en rejäl köttbit med inslag av fet sås. Stället dit man vänder sig när man känner för en bra pub - en bra Kvarterskrog helt enkelt!

Mitt äventyr i Göteborg fick slutligen en lycklig sammanfattning. Efter att ha strosat runt ett tag, vänt bakom hörn jag inte trodde fanns och promenerat upp för lummiga kullerstensgator hittade jag slutligen en riktigt trevlig pub, där jag till och med fick se Frölunda matchen! Man mer om detta ovan!

Mycket nöje och varmt välkomna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0